2013/01/14

iStun - paralyzér s tvarem iPhone


Kdo chce paralyzér, který je nenápadný a vypadá jako mobilní telefon, ten si mohl ještě donedávna koupit maximálně cosi s designem velmi obstarožní Nokie, co v době smartphonů pozornost spíš úspěšně přitahuje, než aby ji odvádělo. Konečně tedy elektrický paralyzér s tvarem současného dotykového telefonu.

Model iStun pochází od zatím nepříliš známého výrobce Guard Dog a snaží se tvářit jako Apple iPhone čtvrté generace. To se mu celkem úspěšně daří zepředu a zezadu, při bočním pohledu ale vynikne poměrně výrazná tloušťka, která nemá se skutečným iPhone moc společného. Jinak to bohužel nejde, protože vnitřnosti paralyzéru nějaké to místo přece jenom zaberou. Dá se ovšem předpokládat, že v případné vyhrocené situaci bude mít útočník jiné zájmy, než podrobně zkoumat rozměry mobilu v ruce své oběti, takže moment překvapení může být opravdu slušný. 

Výrobce uvádí sílu 3,8 milionu voltů, což je u paralyzéru této velikosti až impozantní hodnota. Guard Dog iStun je napájený vestavěným akumulátorem, který se dobíjí pomocí přiloženého síťového kabelu. Balení obsahuje také hezké kožené pouzdro s promyšleným systémem pro rychlé vytažení přístroje.

Pro toho, kdo skutečně touží po paralyzéru se vzhledem mobilního telefonu, může být iStun zajímavou - a v dnešní době možná i jedinou - volbou.
 
 






0 komentářů

Posts a comment

 
© Paralyzéry
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top