2012/10/16

Proč si pořídit paralyzér


Každou hodinu se stane v České republice několik násilných trestných činů, každý den dojde přibližně k deseti loupežím a každý druhý den dokonce k vraždě. Nežijeme v ideálním světě, a i když máme často pocit, že nás se tyto věci netýkají, opak je pravdou. Stát se to může komukoliv. Myslet na vlastní obranu a ochranu svých blízkých je zodpovědné a správné. Tím spíše, že všeobecně se zhoršující ekonomická situace bude mít pravděpodobně na bezpečnost také svůj nezanedbatelný vliv.

Elektrický paralyzér je určitě vhodný sebeobranný prostředek. Jeho největší výhoda spočívá v tom, že je velmi účinný, ale přitom dostupný. Paralyzéry jsou totiž v Česku legální, nejsou považovány za zbraně a pořídit si je proto může každý plnoletý občan. Mohou být kdykoliv po ruce, jejich obsluha je jednoduchá a nevyžaduje žádnou zvláštní fyzickou dispozici. Důležité je také to, že se jedná o neletální (nesmrtící) výrobky, které nezpůsobují trvalé následky.

Existuje velké množství paralyzérů, jejichž majitelé měli to štěstí, že je nemuseli nikdy použít. Přesto na ně nedají dopustit, protože díky nim zažívají pocit klidu a bezpečí.


0 komentářů

Posts a comment

 
© Paralyzéry
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top