2013/05/03

Elektronický bodyguard

Elektronický bodyguard je nový multifunkční přístroj, který se právě objevil na českém trhu. Malá krabička z tvrzeného plastu v sobě skrývá 4 funkce: duální odstrašovač psů, osobní alarm, LED svítilnu a alarm proti krádeži.

Odstrašovače psů (někdy také označované jako odpuzovače psů) jsou dnes velmi oblíbené. Fungují na principu ultrazvukového signálu, který je nepostřehnutelný lidským uchem, ale pro psa či jiné zvíře dobře slyšitelný a velmi nepříjemný. E-bodyguard používá ne jeden, ale dva emitory, takže jeho účinek je výraznější a pravděpodobnost, že se dotěrný hafan dobrovolně vzdálí, o to větší.

Důležitou součástí tohoto praktického zařízení je hlasitá siréna o síle 122 dB. Lze ji rychle aktivovat a použít jako osobní alarm pro zastrašení případného útočníka a přivolání pomoci. Současně je možné ji využít jako účinné zabezpečení proti krádeži. Stačí zajistit libovolný předmět (zavazadla, kolo apod.) pomocí přiloženého kabelu, který se zapojí do přístroje. Při přerušení obvodu nepovolanou osobou se okamžitě spustí silný alarm.

Vysoce svítivá LED dioda funguje jako praktická svítilna, může ale také sloužit k oslnění zvířecího nebo lidského agresora.

Nový elektronický bodyguard je napájený zabudovanou dobíjecí baterií. Nabíječka je přibalena, stejně jako poutko na zápěstí a kabel k alarmu. Přístroj lze zakoupit v internetových obchodech Paralyzer.eu a Paralyzer.sk.


0 komentářů

Posts a comment

 
© Paralyzéry
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top