2013/03/22

Multifunkční paralyzér UZI Thunderbolt


Elektrický paralyzér UZI Thunderbolt je jeden z nejzajímavějších obranných přístrojů, které jsou v Česku k dostání. Za zmínku stojí už jeho nadstandardní výkon 2 miliony voltů, ale to zdaleka není všechno.

Thunderbolt je mnohem univerzálnější obranář. Jako jeden z mála elektrických paralyzérů je vybavený výstražným blikajícím červeným světlem a hlasitou sirénou. Účel je zřejmý - odstrašení útočníka a rychlé přivolání pomoci. To je určitě dobré řešení pro každého, kdo se chce účinně bránit, ale obává se těsnějšího kontaktu. Odstrašující účinky tohoto multifunkčního přístroje jsou znatelně větší než u běžného paralyzéru, kde nezbývá než spoléhat jen na varovný výboj do vzduchu, takže roste i šance, že se podaří zahnat agresora na útěk a ke skutečnému použití nebude muset dojít. Ke klidu uživatele přispívá i bezpečnostní poutko na zápěstí, které deaktivuje přístroj při vytržení nebo vypadnutí z ruky a zabraňuje jeho zneužití.

Rozměry funkcemi nabitého paralyzéru jsou stále velmi přijatelné a nijak nebrání každodennímu používání. Potěší také kvalitní dobíjecí baterie a přiložené pouzdro.


0 komentářů

Posts a comment

 
© Paralyzéry
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top