2013/04/22

Paralyzéry pro ženy


Elektrický paralyzér dnes najdeme v nejedné dámské kabelce. Dá se ale říct, které druhy nebo modely jsou pro ženy nejvíce vhodné?

Ovládání každého paralyzéru je velmi jednoduché a nevyžaduje žádné zvláštní fyzické předpoklady - z tohoto pohledu tedy není důvod dělit tyto obranné prostředky na mužské a ženské. Přesto si ale asi těžko představíme příslušnici něžného pohlaví ohánějící se například velkým elektrickým obuškem. Ženy volí spíše praktické menší přístroje, které jsou ideální pro každodenní nošení a zabírají pokud možno co nejméně místa. Toto kritérium nejlépe splňují takzvaná paralyzující pera, jejichž typickým představitelem je UZI Pen 500.000 V, nebo několikanásobně silnější Streetwise Lightning Rod 2.500.000 V.

Dalším velmi dobrým řešením jsou mini paralyzéry o velikosti krabičky od cigaret, jako je třeba oblíbený model UZI 1.500.000 V s vynikajícím poměrem cena/výkon. Pozornosti ženských zájemkyň o elektrický paralyzér by neměla ujít ani zajímavá řada ZAP Stick, která je na našem trhu zastoupená produkty ZAP Stick 600.000 V a ZAP Stick 800.000 V.

Někteří výrobci se snaží zaujmout ženy barevným provedením svých paralyzérů, které kromě tradiční černé nabízejí také v živějších barvách (nejčastěji v růžové). Odborníci ale toto řešení příliš nedoporučují, protože výrazná barva upoutává pozornost útočníka a dává mu možnost na protiútok rychleji zareagovat.


1 komentářů

  1. Anonymní29.03.14 9:16

    Paralyzér lze dobře zkombinovat s dobře mířeným kopem do varlat...

    OdpovědětVymazat

Posts a comment

 
© Paralyzéry
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top